Инструкции за връщане на стока

При връщане или замяна на закупена стока, моля да изберете един от следните два варианта: 

I Да попълните Заявление за връщане или замяна на хартиен носител, приложено към всяка пратка. В случай, че не намирате Заявлението, можете да го изтеглите тук.

или

II Да попълните електронната форма за връщане и замяна със следните стъпки: 

1. Влезте във електронната  Форма за връщане и замяна", която се намира във футъра на сайта www.ballistic-sport.com.

 2. Във формата напишете Вашия имейл в полето Email" и натиснете бутона Continue".

 3. На Вашия имейл ще бъде изпратен 6-цифрен код, който трябва да изпишете в полето Enter code" и потвърдите с натискане на бутона Submit".

 4. На екрана ще се появи прозорец с Вашите регистрирани поръчки. Маркирайте поръчката, която искате да върнете или замените.

return-select-order

 5. Изберете артикула, който искате да върнете, а също така и причината за връщане. Ако искате замяна, в полето Забележка" оставете Вашите точни инструкции относно замяната (искания размер, цвят или артикул). Потвърдете Вашия избор с натискане на бутона Заявка за връщане".

 return-select-item

6. Вашата Заявка за връщане" е изпратена и на Вашия имейл ще получите потвърждение за нейното успешно получаване.

7. Веднага след получаване на Вашата заявка, представител на Балистик" ООД  ще я обработи по вътрешен ред в рамките на 2 работни дни. Потвърждение относно статуса на Вашата заявка ще бъде изпратено по имейла.

8. В случаите, когато заявката е одобрена, ще получите потвърждение по имейла с инструкции за опаковането и изпращането на артикулите обратно към Балистик" ООД, гр. София.

request-return-aprouved-mail

9. Възстановяване на заплатените от Вас суми ще се извършва само и единствено след физическо получаване на върнатата стока.

9.1. В случаите, когато върнатата стоката е била заплатена посредством наложен платеж, тогава възстановянето ще бъде осъществено с банков превод.

9.2. В случаите, когато върнатата стока е била заплатена с банкова карта, тогава възстановянето на сумата ще бъде осъществено по банков път по сметката, от която се заплатили стоката.  

Екипът на Балистик" ООД остава на разположение за въпроси относно процедурата на имейл sales@ballistic-sport.com.

Настоящите инструкции относно Процедурата за връщане и замяна са последно актуализирани към 09 май, 2024 г. 

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.