Процедура за връщане на стока

При връщане или замяна на закупена стока, моля, да следвате следните описани стъпки:

1. Влизане във електронната  "Форма за връщане и замяна", която се намира във футъра на сайта www.ballistic-sport.com.

 2. Във формата напишете Вашия имейл в полето "Email" и натиснете бутона "Continue".

 3. На Вашия имейл ще бъде изпратен 6-цифрен код, който трябва да изпишите в полето "Enter code" и потвърдите с натискане на бутона "Submit".

 4. На екрана ще се появи прозорец с Вашите регистрирани поръчки. Маркирайте поръчката, която искате да върнете или замените.

return-select-order

 5. Изберете артикула, който искате да върнете, а също така и причината за връщане. Ако искате замяна, в полето "Забележка" оставете Вашите точни инструкции относно замяната (искания размер, цвят или артикул). Потвърдете Вашият избор с натискане на бутона "Заявка за връщане".

 return-select-item

6. Вашата "Заявка за връщане" е изпратена и на Вашия имейл ще получите потвърждение за нейното успешно получаване.

7. Веднага след получаване на Вашата заявка, представител на "Балистик" ООД  ще я обработи по вътрешен ред в рамките на 2 работни дни. Потвърждение относно статуса на Вашата заявка ще бъде изпратен по имейла.

8. В случаите, когато заявката е одобрена, ще получите потвърждение по имейла с инструкции за опаковането и изпращането на пакета обратно към обектите на "Балистик" ООД.

request-return-aprouved-mail

9. Възстановяване на заплатените от Вас суми ще се извършва само и единствено след физическо получаване на върнатата стока.

9.1. В случаите, когато върнатата стоката е била заплатена посредство наложен платеж, тогава възстановянето ще бъде осъществено с куриерски паричен превод. 

9.2. В случаите, когато върнатата стока е била заплатена с банкова карта, тогава възстановянето на сумата ще бъде осъществено по банков път по сметката, от която се заплатили стоката.  

Екипът на "Балистик" ООД остава на разположение за въпроси относно процедурата на имейл sales@ballistic-sport.com.

Настоящите инструкции относно Процедурата за връщане и замяна са послендо актуализирани към 23-ти юни, 2023 г.