За Нас

С почти двадесет годишна история в света на спортните стоки, Ballistic sport преминава успешно маратона от малка семейна компания до социален хъб за огромното фирмено семейство и клиентите си в наши дни. Започвайки в края на 90-те в Плевен и преминавайки през множество трансформации и адаптации, вярваме, че устойчивостта, с която посрещнахме трудностите ни направи по-силни и по-надеждни партньори за вас.

Освен онлайн пространството и плевенската ни локация, ние открихме и физически магазин в София, който се превърна в пресечна точка на жаждата за социален контакт, премиум обслужване и отношението към динамичния живот. 

Портфолиото ни от световни брандове и лимитирани колекции с ексклузивни модели от Nike, New Balance, Puma, WOLM и др., които ще откриете при нас, говори достатъчно красноречиво, че сме постигнали мисията си да свържем света на спорта с този на улицата и обикновения живот.

Сърцето на Ballistic sport - Тони “Найка” е и движещата сила зад компанията и страстта му към спорта е подписа, който слагаме под всяка поръчка като гаранция за качество.

От Ballistic sport осъзнаваме ролята на успеха си и влагаме част от него в благотворителни каузи за младите надежди на българския спорт. През годините сме подкрепяли детския футбол, дарявали сме за спортни съоражения и сме били част от не една благотворителна кампания в подкрепа на социално слаби семейства.

Вярваме, че движението ни дава свободата и хъса за живот и ще продължим да споделяме мотивацията за малките и големи спортни предизвикателства, които вие си отправяте.

Благодарим, че избирате най-доброто и вярвате в трансформацията, която активният живот предлага.

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.