Доставка и връщане

Доставка

1. Условия за безплатна доставка:
  • Безплатната доставка на спортни дрехи, обувки, маратонки и аксеосоари важи единствено при поръчка над 200 лв. Промокодове за намаление важът само и единствено за ненамалена стока, освен ако изрично не е упоменато друго.
  • Във всеки един друг случай, куриерската услуга е за сметка на клиента. При извършването на поръчка, при която доставката е за сметка на клиента, в общата сума не се начислява доставка, но купувача заплаща съответната сума при получаване на продукта.
2. Всички поръчки се изпращат с куриер ( Еконт и/или Спиди) или вземане от физическия магазинан на Балистик ООД в срок до 3 работни дни, с изключение на събота, неделя и националните празници.
3. Всеки клиент на онлайн магазин Балистик ООД получава правото на преглед и тест преди да плати стоката.
4. Замяна може да се прави преди и след заплащане на стоката.
5. При връщане на стоката се плащат разноските и в двете посоки.

Връщане на стока

  1. Всеки потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването и. 
  2. Стока съответно трябва да е в опаковката в която е била закупена, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
  3. При връщане на стоки Ви, моля, да попълните електронната Форма за връщане и замяна във футъра на онлайн магазина и следвайте инструкциите за попълване. 
  4. След като получим върнатата от Вас стока ще се свържем с Вас до 3 работни дни за да ви съобщим сумата, която ще Ви възстановим или в случай, че е необходима допълнителна информация или разяснения. 
  5. Стоките могат да бъдат доставени чрез куриер, като всички транспортни /куриерски/ пощенски и др. разходи по доставката са за сметка на Потребителя.
  6. Стоките задължително трябва да са в търговски вид, придружени от всички документи по продажбата /касова бележка, фактура или гаранционна карта.
  7. При замяна на стоки, куриерските услуги са за сметка на потребителя.