Моята количка
Моят потребителски профил

Връзки за обувки HICKIES

29,90 лв.
Изчерпано количество
SKU 500
Brand HICKIES

Силиконови връзки за обувки HICKIES в различни цветове

Описание
  • HICKIES представляват адаптивни еластични връзки за обувки, които нямат нужда от завързване и карат обувката да прилепва по крака ви като ръкавица. С тях досадните процедури по обуване и събуване са само един смътен спомен, а принудителните спирания за опитомяване на поредната разпасала се връзка са точно толкова, колкото би трябвало да бъдат - николко!
  • HICKIES не само пестят време и усилия на активния човек, но значително улесняват ежедневието на хора със специални нужди и малки деца, които все още не са усвоили изкуството на фльонгата. Преди време за тях специално търсехме обувки с лепенки, а сега с помощта на HICKIES дори и най-претенциозният чифт маратонки може да се адаптира за обуване с едно елементарно движение. 
  • HICKIES е иновативна компания, базирана в Ню Йорк. Тя е посветила бизнеса си на една-единствена цел - да промени онзи аспект от дизайна на спортните обувки, който е останал непокътнат от създаването им до днес. А именно - връзките за обувки.
  • Всеки комплект HICKIES съдържа 14 еластични връзки за обувки – бройка, която е повече от достатъчна за окомплектоването дори и на високи обувки.   

Вижте видеото, в което ще разберете как да изпозлвате връзките:

Още информация
Повече информация
Марка HICKIES
Мнения
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Връзки за обувки HICKIES
Вашият рейтинг