Моята количка
Моят потребителски профил

Мъжки маратонки Adidas

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Звездата днес: Мъжки маратонки Adidas!

Adidas е една от компаниите, които се радват на изключително висока степен на лоялност от страна на нас, потребителите. Разбира се, това е напълно разбираемо, имайки предвид огромния успех на младия германец Ади Даслер и степента на разрастване на неговия бизнес от петдесетте години на миналия век до днес. За утвърждаването на марката в голяма степен важна роля играят ценностите, останали непроменени през годините – качество, устрем, отдаденост.
В предходна статия, посветена на маратонките Adidas, ти разказахме повече за историята на компанията и важни моменти, оформили я като това, което представлява днес. В случай, че тя не е попаднала пред погледа ти, а си фен на мъжките маратонки Adidas, дамските маратонки Adidas, детските маратонки Adidas или някои други продукти, част от спортната екипировка, предлагана от марката, то не пропускай да ѝ хвърлиш един поглед!
Днешната статия е посветена на мъжките маратонки Adidas, които ти предлагаме ние, от Ballistic Sport, и ще ти разкрие всички необходими подробности за тях, за да направиш най-правилния избор, когато пристъпиш към покупка.

Мъжки маратонки Adidas AlphaBounce Em

Мъжките маратонки Adidas AlphaBounce Em Shoes са създадени, за да ти осигурят дълготраен комфорт и мекота, в която кракът ти просто да „потъне“. Те са олекотени и леко подигнати, с удебелена подметка, разработена по технонологията Bounce. Това прави тези мъжки маратонки Adidas твоят най-добър и незменим приятел в бягането на дълги разстояния! Когато ги сложиш, кракът ти сякаш е обут в чорап или нежна ръкавица, която пасва идеално на извивките на стъпалото за максимално удобство.
Мъжките маратонки Adidas AlpaBounce Em са описвани от някои клиенти с кратките, но ясни думи: „Стилни по един прост начин“ – при тях липсва силно изразена специфика във визията, а дизайнът е красив и изчистен. Това ги прави подходящи както за бягане на дълги разстояния, така и за по-неангажиращи разходки, що се отнася до облеклото. Текстилът, използван върху горната част на мъжките маратонки Adidas, е лек и дишащ, като по този начин допълва удобството на обувките. В зоните на стъпалото, в които е необходимо, той обхваща крака по-здраво, за да намали шансовете да пострадаш по някакъв начин. Езикът е изработен от фин неопрен, а подметката гарантира перфектно сцепление със земната повърхност. Ако търсиш мъжки маратонки Adidas, които да се движат заедно с теб във всяка стъпка, то моделът AlphaBounce Em е тъкмо за теб!

Мъжки маратонки Adidas AeroBounce ST

Отново използвайки технологията Bounce, Adidas разработва мъжките маратонки Adidas AeroBounce ST. Съществуват редица сходства между двата модела. Мъжките маратонки Adidas AeroBounce ST също са подходящи за бягане, макар и за по-кратки разстояния. Въпреки това, те отново обхващат крака, подобно на чорап, за да бъдат максимално комфортни. Подметката е по-удебелена, като в нея се съдържа слой Bounce пяна със средна дебелина. Макар това да навява на мисълта, че мъжките маратонки Adidas AeroBounce ST са по-тежки, това не е така – компанията работи специално за олекотяване на модела, за да не тежи на стъпалата допълнително при усилията, които са ти необходими в тренировката по бягане. За по-внушителен, красив и професионален дизайн, за направата на мъжките маратонки Adidas AeroBounce ST, върху външната част на подметката е използван хаптичен принт, който лесно можеш да видиш и усетиш. Освен, че въздейства на сетивата ти, той допринася за олекотяването на подметката.

Мъжки маратонки Adidas Supernova

Ако технологията на изработка на мъжките маратонки Adidas е от решаващо значение за теб, правейки своя избор, то мъжките маратонки Adidas Supernova със сигурност ще те впечатлят. Вместо обичайно използваното едно голямо парче пяна, за направата на подметката, тук тя е изработена от индивидуални капсули пяна, съединени в едно, за максимален комфорт. Този подход е по-нетрадиционен, но в същото време и иновативен. По този начин освен, че ще се радват на удобство, обути в мъжките маратонки Adidas Supernova, краката ти ще бъдат лишени от появата на допълнителен стрес при всяка стъпка. Основната задача, поставена пред мъжките маратонки Adidas Supernova, е да те предпазят от нараняване и да ти позволят да запазиш енергията си, за да я вложиш в бягането, което ти доставя удоволствие!
Независимо кой е любимият ти сезон за тичане и какво в действителност е времето навън, то не би могло да те спре, тъй като за създаването на подметката Continental мъжките маратонки Adidas използват гумен материал, предоставящ най-доброто сцепление върху всяка повърхност. Благодарение на водоустойчивиата мрежа, която покрива горната част на мъжките маратонки Adidas Supernova, краката ти ще останат сухи, а обграждащият ги въздух – прохладен, независимо колко километри си в настроение да изминеш! Провокирахме ли твоя интерес? Ще откриеш мъжките маратонки Adidas Supernova в продуктовия ни каталог, тъй като със сигурност от опит знаеш, че откриването на най-подходящите маратонки е възможно едва след като ги обуеш и пробягаш известно разстояние с тях (:

Мъжки маратонки Adidas Supernova GTX

В случай, че дъждът никога не може да те спре, а по-скоро го възприемаш като още едно предизвикателство, което напразно се опитва да те откаже да потичаш навън за удоволствие, то мъжките маратонки Adidas Supernova GTX са тъкмо за теб. Те са разработени, използвайки технологията Gore-Tex, която се крие зад съкращението в края на тяхното наименование. Тя гарантира издръжливост и абсолютна водоустойчивост на мъжките маратонки Adidas. Върху външната горна част на модела Supernova GTX има над 9 милиарда пори с размер 20 000 пъти по-малък от този на капка вода. В допълнение, мъжките маратонки Adidas притежават дишаща мембрана, която позволява на въздуха да преминава през обувката и по естествен път да охлажда крака, неутрализирайки създаването на допълнително напрежение. В горната част на обувката е използван и лек текстил, който допринася за общото олекотяване на обувката и гарантира висока степен на комфорт.
Подвижната подметка на мъжките маратонки Adidas съчетава технологиите Bounce и Torsion, като едновременно държи крака ти здраво, пасва идеално на неговата извивка, помага му да се движи свободно и, едновременно с това – да отскача с всяка стъпка. По този начин колкото енергия влагаш във всяка стъпка, толкова получаваш и обратно, след отскока, за да успееш да издържиш по-дълго и тренировката да бъде по-ефективна и удовлетворяваща! Външната част на подметката на мъжките маратонки Adidas Supernova GTX отново е от типа Continental, подобно на първоначалния модел мъжки маратонки Adidas Supernova. Той ни е познат със своето премиум качество и превъзходно сцепление и още след лансирането си, се превръща в лидер на световния пазар. Използван в изработката на мъжките маратонки Adidas Supernova GTX, той ги прави идеални за бягане както върху суха, така и върху мокра настилка.

Мъжки маратонки Adidas Energy Boost

Отново за бягане на дълги разстояния са подходящи мъжките маратонки Adidas Energy Boost. Подметката им се огъва с лекота, а дизайнът Techfit предоставя на крака сигурност, обхващайки го здраво от всички страни, подобно на чорап. В горната си част, обувката е изключително еластична и помага на крака да се чувства свободно и леко. Подвижната подметка е подсилена с технологията Boost, като по този начин е едновременно олекотена и заредена с енергия, която да предаде на теб! Използваната технология на изработка на мъжките маратонки Adidas Energy Boost им придава изключителна мекота отвътре – както под стъпалото, така и от вътрешната страна на горната им част. Колкото повече енергия влагаш самият ти тичайки, толкова повече ти дават те!
Външната подметка на мъжките маратонки Adidas Energy Boost отново е гумена, от типа Continental, и се движи заедно и в хармония с всяка твоя крачка, като заедно с това позволява максимално движение на ахилеса и идеално сцепление. Мъжките маратонки Adidas Energy Boost не са така леки поради подсигурената подметка и обилното количество пяна, но са много подходящи за бягане на неутрален терен.

Мъжки маратонки Adidas Questar Ride

Отново с мисъл за мъжете, които обичат бягането – независимо дали по този начин поддържат форма, просто разпускат или споделят приятна компания, са създадени мъжките маратонки Adidas Questar Ride. Те са леки, изключително удобни и издръжливи във времето. Горната част на мъжките маратонки Adidas Questar Ride е изработена от двойно дишаща мрежа и лек синтетичен материал. Във вътрешната си част подметката е изпълнена с пяна, благодарение на технологията Ortholite, като комбинира удобството със здравия захват, за да бъде предпазен твоя ахилес в случай, че се получи неприятна ситуация на падане, спъване или нещо подобно.

Мъжки маратонки Adidas Ace Tango 17.1 TR

За разлика от останалите мъжки маратонки Adidas, които ще откриеш в продуктовия ни каталог, мъжките маратонки Adidas Ace Tango 17.1 TR са подходящи не толкова за бягане, колкото за футболния терен. Те ти осигуряват сигурен контрол върху топката благодарения на „изплетената“ горна част на обувките. Не бива да се безпокоиш, че стъпалата ти ще останат лишени от въздух, тъй като леката материя осигурява отлична проветривост. В същото време, подметката ти помага да стъпиш здраво на земята и гарантира стабилност и защита на краката. Мъжките маратонки Adidas Ace Tango 17.1 TR обхващат стъпалата, подобно на меки и удобни чорапи, приемайки тяхната форма. Външната подметка е подсилена от технологията Boost, за да се погрижи за комфорта и максималното количество енергия, от което се нуждаеш.
Разнообразни, иновативни, високачествени – всички тези качества притежават мъжките маратонки Adidas! Позволи си да се впуснеш в едно вълнуващо преживяване, обувайки който и да е от моделите и му се наслади под мотото на една от последните кампании на марката: „Impossible is Nothing“ (2004).


Звездата днес: Мъжки маратонки Adidas!
Мъжки маратонки Adidas AlphaBounce Em
Мъжки маратонки Adidas AeroBounce ST
Мъжки маратонки Adidas Supernova
Мъжки маратонки Adidas Supernova GTX
Мъжки маратонки Adidas Energy Boost
Мъжки маратонки Adidas Questar Ride
Мъжки маратонки Adidas Ace Tango 17.1 TR