Моята количка
Моят потребителски профил

Дрехи Jack & Jones

Активни филтри
  1. Марка JACK JONES Премахнете този елемент
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Дрехите Jack & Jones – легендарни, но непознати?

Познати ли са ти дрехите Jack & Jones? А компанията изобщо? Макар в България тя да не е сред най-популярните, си струва да опознаеш нейните творения и да намериш най-подходящите сред тях, които отговарят на твоя собствен стил и светоусещане!

Историята на дрехите Jack & Jones – от 90-те години до днес

Дрехи Jack & Jones 1
Дрехи Jack & Jones - само от Ballistic

Историята на компанията започва през 1989 г. с нейното основаване в Дания. Първата, макар и не голяма, готова колекция е представена на Модния панаир в Осло, където печели изключително широко одобрение от страна на посетителите, и това ѝ помага впоследствие да израсне много по-бързо и да достигне до водещи позиции в 38 държави, в които оперира активно днес. Както можеш да прочетеш и в предходната ни статия, посветена на бранда, дрехите Jack & Jones успяват да придобият влияние не само в Европа, но и по целия свят. Марката поддържа партньорски отношения с различни компании, обединени от сходни идеи и споделящи съизмерими ценности. Дрехите Jack & Jones са насочени към младите и активни хора, като теб, които следят модните тенденции и държат стилът им да отговаря тъкмо на тях. Моделите съчетават класическата визия с властващите към момента трендове, за да те спечелят за постоянно, като последовател и поддръжник.

В първите години след създаването на компанията, дрехите Jack & Jones са предимно дънки, тъй като денимът вече е трайно установен на международните пазари и се произвежда в най-различни разновидности. И до днес, те се предлагат в различни цветове и нюанси, избелени, по-малко или повече накъсани, по-прилепнали за тялото, от типа „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните модели „regular fit“ и още много други. Това е и начинът, по който брандът успява да се утвърди пред света и да се позиционира до останалите големи дънкови производители. В последните години, компанията лансира колекцията дрехи Jack & Jones Jeans Intelligence, която преосмисля основната идея на дънковите облекла и има за цел да ги направи по-достъпни за всеки. Това, на което държи, е най-вече високото качество, грабващият дизайн и майсторството на изработка.

От създаването си до днес дрехите Jack & Jones са развити чрез пет автономни линии на марката – дрехите Jack & Jones Vintage Clothing, дрехите Jack & Jones Premium, дрехите Jack & Jones Originals, дрехите Jack & Jones Core и дрехите Jack & Jones Tech. Заедно, те целят да обхванат всички стилове, възгледи и идеи, но се различават помежду си, за да са подходящи за различните вкусове и визии.

Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack & Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънкови облекла на марката, се фокусират върху майсторската изработка и висококачествения продукт. Те са вдъхновени от автентичния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели, сякаш преминали през многократни изпирания, парчетата плат, съшити върху основните парчета, от които е създадена дрехата, подобно на кръпки. И по своето наименование, колекцията дрехи Jack & Jones се свързва с един специфичен времеви период, а в изпълнението си се стреми да улови неподправената душа на дънковото облекло. Дрехите Jack & Jones от тази линия предлагат изключително високо качество, добавени специфични и уникални, сами по себе си, детайли, за да пресъздадат перфектната винтидж визия с вплетени в нея модерни нотки. С уважение към традициите в областта, дрехите Jack & Jones Vintage Clothing представляват облекла, които ще подхождат на силните мъжки личности, харесващи рок-енд-рола и поддръжници на типичното за него време.

Колекцията дрехи Jack & Jones Premium

Дрехи Jack & Jones 2
Дрехи Jack & Jones - нова мода

Дрехите Jack & Jones Premium се характеризират с класически стил и се основават на ярки дрехи и модели, познати като „икони“ в общественото пространство. Добре познатата класика е съчетана с модерни акценти, от актуалните тенденции. Дрехите Jack & Jones са подходящи за различните сезони – създават се иновативни дизайни от нови и различни материи тениски и ризи, в различни цветове или с добавени детайли, популярни в съответния момент на лансиране на колекцията. Тъкмо за тази линия дрехи Jack & Jones, компанията работи в тясно сътрудничество с малък брой отдадени на работата си доставчици, които осигуряват най-високо качество на финалния продукт. Благодарение на съвместните им усилия, дрехите Jack & Jones се превръщат в незаменими за гардероба на всеки, подходящи за всеки повод. Дрехите Jack & Jones Premium подхождат на мъже с модерен лайфстайл и стилна визия – такива, които се придържат към класическото облекло, но в по-съвременна и актуална разновидност.

Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Originals

Дрехите Jack & Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – стилът е интересен и различен, от него лъха жизнерадост, а вдъхновението за тях е почерпено от най-актуалните тенденции. Те са висококачествени и съчетават в себе си комбинация от цветове и стилове, даващи ти възможността да персонализираш всяка визия по начина, който ти харесва! Дрехите Jack & Jones Originals са дръзки и смели, подходящи за онези, които не се страхуват да изпъкнат сред тълпата. Насочени са към креативните мъже, които често съчетават различни стилове в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack & Jones Originals включва цветни облекла, като щамповани тениски, ежедневни блузи, суитшърти и дънки.

Колекцията дрехи Jack & Jones Core

Дрехите Jack & Jones Core ще те пренесат в градската улична култура. Специфични за тях са множеството графики, подобни на графити, използвани при изработката им, и иновативните детайли. Материите са висококачесвени, а основните цветове – изчистени, за да могат детайлите да изпъкнат по-ярко. Колекцията дрехи Jack & Jones Core съчетава формалната и ежедневната визия чрез модели, като „anti-fit“ дънки, тениски с изобразени графики, суитшърти, обувки и леки плетива. Иновативната визия на дрехите Jack & Jones се постига благодарение на изрязани шевове и други технически детайли, минималистична палитра от цветове, неутрални нюанси, съчетани със смели, контрастиращи цветове, които грабват окото и неминуемо привличат вниманието. Линията дрехи Jack & Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже, които се ръководят от модата. Градският лайфстайл и активният начин на живот личи ясно, съдейки по визията им.

Колекцията дрехи Jack & Jones Tech

Дрехи Jack & Jones 3
Дрехи Jack & Jones - купете сега!

Колекцията дрехи Jack & Jones Tech се стреми да предложи максимален комфорт за ежедневието, без, разбира се, да прави компромис с висококачествените материали, необходими за тяхната изработка. Тъкмо сред тези дрехи Jack & Jones попадат спортните предложения на марката, които може би ще представляват и най-голям интерес за теб! Вдъхновени от активния начин на живот, който хармонира между спорта, модата и функционалното облекло, дрехите Jack & Jones Tech са подходящи за различните климатични условия през отделните сезони. Те ще се харесат на мъжете, които държат на качеството и удобството, обичат да спортуват, но не са готови да направят компромис със стилната визия. Всички дрехи Jack & Jones от тази линия са подходящи за активности навън и сред природата, а добавените детайли са иновативни и целят да те улеснят максимално, когато се намираш в такава среда.

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack & Jones, които ще откриеш в продуктовия ни каталог, са сред бестселърите на марката, така че доказано са си спечелили световно одобрение. Сред тях са изчистените тениски от колекцията дрехи Jack & Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от мек пакук, късите паталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът, подходящ за тренировки, JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност, но не дразнят кожата. Към колекцията дрехи Jack & Jones Core принадлежат и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и защитават от вятъра, подхождат на всеки стил и имат много джобове, създадени, за да събират всичко необходимо.

Успяхме ли да провокираме твоя интерес? Силно се надяваме да е така! Дрехите Jack & Jones са изработени с много внимание към използваните материали и изработените детайли, за да обхванат различните стилове и специфичната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многобройните предложения. Компанията истински заслужава да бъде оценена и у нас по начина, по който се е доказала и в останалите страни.

Дрехите Jack & Jones – легендарни, но непознати?
Историята на дрехите Jack & Jones – от 90-те години до днес
Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack & Jones Premium
Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Originals
Колекцията дрехи Jack & Jones Core
Колекцията дрехи Jack & Jones Tech
Разгледай и ти!