Моята количка
Моят потребителски профил

Дрехи Jack & Jones

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Jack
  Мъжки къси панталони JACK JONES JCODONDE SWEAT SHORTS EASTER
  69,00 лв.
 2. Jack
  Мъжко яке JACK JONES JCOMULTI CAMO JACKET NOOS
  99,90 лв.
 3. Jack
  Мъжко яке JACK JONES JCONEW FLICKER JACKET
  139,00 лв.
 4. Jack
  Мъжка блуза JACK JONES JCOHET SWEAT CREW NECKK
  79,90 лв.
 5. Jack
  Мъжки суитшърт JACK JONES JCOSWAG SWEAT HOOD
  139,00 лв.
 6. Jack
  Мъжка блуза JACK JONES JCOCOOL SWEAT CRE NECK
  59,00 лв.
 7. Jack
  Мъжки суитшърт JACK JONES JCODONDE SWEAT ZIP HOOD EASTER
  99,90 лв.
 8. JACK JONES
  Мъжка блуза JACK JONES JCOPASS TEE LS CREW NECK
  Специална цена 34,23 лв. Редовна цена 48,90 лв.

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Дрехите Jack & Jones – легендарни, но непознати?

Познати ли са ти дрехите Jack & Jones? А компанията изобщо? Макар в България тя да не е сред най-популярните, си струва да опознаеш нейните творения и да намериш най-подходящите сред тях, които отговарят на твоя собствен стил и светоусещане!

Историята на дрехите Jack & Jones – от 90-те години до днес

Дрехи Jack & Jones 1
Дрехи Jack & Jones - само от Ballistic

Историята на компанията започва през 1989 г. с нейното основаване в Дания. Първата, макар и не голяма, готова колекция е представена на Модния панаир в Осло, където печели изключително широко одобрение от страна на посетителите, и това ѝ помага впоследствие да израсне много по-бързо и да достигне до водещи позиции в 38 държави, в които оперира активно днес. Както можеш да прочетеш и в предходната ни статия, посветена на бранда, дрехите Jack & Jones успяват да придобият влияние не само в Европа, но и по целия свят. Марката поддържа партньорски отношения с различни компании, обединени от сходни идеи и споделящи съизмерими ценности. Дрехите Jack & Jones са насочени към младите и активни хора, като теб, които следят модните тенденции и държат стилът им да отговаря тъкмо на тях. Моделите съчетават класическата визия с властващите към момента трендове, за да те спечелят за постоянно, като последовател и поддръжник.

В първите години след създаването на компанията, дрехите Jack & Jones са предимно дънки, тъй като денимът вече е трайно установен на международните пазари и се произвежда в най-различни разновидности. И до днес, те се предлагат в различни цветове и нюанси, избелени, по-малко или повече накъсани, по-прилепнали за тялото, от типа „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните модели „regular fit“ и още много други. Това е и начинът, по който брандът успява да се утвърди пред света и да се позиционира до останалите големи дънкови производители. В последните години, компанията лансира колекцията дрехи Jack & Jones Jeans Intelligence, която преосмисля основната идея на дънковите облекла и има за цел да ги направи по-достъпни за всеки. Това, на което държи, е най-вече високото качество, грабващият дизайн и майсторството на изработка.

От създаването си до днес дрехите Jack & Jones са развити чрез пет автономни линии на марката – дрехите Jack & Jones Vintage Clothing, дрехите Jack & Jones Premium, дрехите Jack & Jones Originals, дрехите Jack & Jones Core и дрехите Jack & Jones Tech. Заедно, те целят да обхванат всички стилове, възгледи и идеи, но се различават помежду си, за да са подходящи за различните вкусове и визии.

Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack & Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънкови облекла на марката, се фокусират върху майсторската изработка и висококачествения продукт. Те са вдъхновени от автентичния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели, сякаш преминали през многократни изпирания, парчетата плат, съшити върху основните парчета, от които е създадена дрехата, подобно на кръпки. И по своето наименование, колекцията дрехи Jack & Jones се свързва с един специфичен времеви период, а в изпълнението си се стреми да улови неподправената душа на дънковото облекло. Дрехите Jack & Jones от тази линия предлагат изключително високо качество, добавени специфични и уникални, сами по себе си, детайли, за да пресъздадат перфектната винтидж визия с вплетени в нея модерни нотки. С уважение към традициите в областта, дрехите Jack & Jones Vintage Clothing представляват облекла, които ще подхождат на силните мъжки личности, харесващи рок-енд-рола и поддръжници на типичното за него време.

Колекцията дрехи Jack & Jones Premium

Дрехи Jack & Jones 2
Дрехи Jack & Jones - нова мода

Дрехите Jack & Jones Premium се характеризират с класически стил и се основават на ярки дрехи и модели, познати като „икони“ в общественото пространство. Добре познатата класика е съчетана с модерни акценти, от актуалните тенденции. Дрехите Jack & Jones са подходящи за различните сезони – създават се иновативни дизайни от нови и различни материи тениски и ризи, в различни цветове или с добавени детайли, популярни в съответния момент на лансиране на колекцията. Тъкмо за тази линия дрехи Jack & Jones, компанията работи в тясно сътрудничество с малък брой отдадени на работата си доставчици, които осигуряват най-високо качество на финалния продукт. Благодарение на съвместните им усилия, дрехите Jack & Jones се превръщат в незаменими за гардероба на всеки, подходящи за всеки повод. Дрехите Jack & Jones Premium подхождат на мъже с модерен лайфстайл и стилна визия – такива, които се придържат към класическото облекло, но в по-съвременна и актуална разновидност.

Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Originals

Дрехите Jack & Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – стилът е интересен и различен, от него лъха жизнерадост, а вдъхновението за тях е почерпено от най-актуалните тенденции. Те са висококачествени и съчетават в себе си комбинация от цветове и стилове, даващи ти възможността да персонализираш всяка визия по начина, който ти харесва! Дрехите Jack & Jones Originals са дръзки и смели, подходящи за онези, които не се страхуват да изпъкнат сред тълпата. Насочени са към креативните мъже, които често съчетават различни стилове в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack & Jones Originals включва цветни облекла, като щамповани тениски, ежедневни блузи, суитшърти и дънки.

Колекцията дрехи Jack & Jones Core

Дрехите Jack & Jones Core ще те пренесат в градската улична култура. Специфични за тях са множеството графики, подобни на графити, използвани при изработката им, и иновативните детайли. Материите са висококачесвени, а основните цветове – изчистени, за да могат детайлите да изпъкнат по-ярко. Колекцията дрехи Jack & Jones Core съчетава формалната и ежедневната визия чрез модели, като „anti-fit“ дънки, тениски с изобразени графики, суитшърти, обувки и леки плетива. Иновативната визия на дрехите Jack & Jones се постига благодарение на изрязани шевове и други технически детайли, минималистична палитра от цветове, неутрални нюанси, съчетани със смели, контрастиращи цветове, които грабват окото и неминуемо привличат вниманието. Линията дрехи Jack & Jones Core отговаря на търсенията на младите мъже, които се ръководят от модата. Градският лайфстайл и активният начин на живот личи ясно, съдейки по визията им.

Колекцията дрехи Jack & Jones Tech

Дрехи Jack & Jones 3
Дрехи Jack & Jones - купете сега!

Колекцията дрехи Jack & Jones Tech се стреми да предложи максимален комфорт за ежедневието, без, разбира се, да прави компромис с висококачествените материали, необходими за тяхната изработка. Тъкмо сред тези дрехи Jack & Jones попадат спортните предложения на марката, които може би ще представляват и най-голям интерес за теб! Вдъхновени от активния начин на живот, който хармонира между спорта, модата и функционалното облекло, дрехите Jack & Jones Tech са подходящи за различните климатични условия през отделните сезони. Те ще се харесат на мъжете, които държат на качеството и удобството, обичат да спортуват, но не са готови да направят компромис със стилната визия. Всички дрехи Jack & Jones от тази линия са подходящи за активности навън и сред природата, а добавените детайли са иновативни и целят да те улеснят максимално, когато се намираш в такава среда.

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack & Jones, които ще откриеш в продуктовия ни каталог, са сред бестселърите на марката, така че доказано са си спечелили световно одобрение. Сред тях са изчистените тениски от колекцията дрехи Jack & Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с фина материя от мек пакук, късите паталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът, подходящ за тренировки, JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност, но не дразнят кожата. Към колекцията дрехи Jack & Jones Core принадлежат и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и защитават от вятъра, подхождат на всеки стил и имат много джобове, създадени, за да събират всичко необходимо.

Успяхме ли да провокираме твоя интерес? Силно се надяваме да е така! Дрехите Jack & Jones са изработени с много внимание към използваните материали и изработените детайли, за да обхванат различните стилове и специфичната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многобройните предложения. Компанията истински заслужава да бъде оценена и у нас по начина, по който се е доказала и в останалите страни.

Дрехите Jack & Jones – легендарни, но непознати?
Историята на дрехите Jack & Jones – от 90-те години до днес
Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack & Jones Premium
Колекцията дрехи Jack & Jones Vintage Originals
Колекцията дрехи Jack & Jones Core
Колекцията дрехи Jack & Jones Tech
Разгледай и ти!