Пролетта настъпи! С нея и положителните температури и настроение. Парковете и градинките са пълни с любители на тичането. Тичането е най-известната кардио дейност, която спортуващите практикуват. Сутрин, вечер или през свободното си време. За повечето ентусиасти да тичаш не е просто упражнение за отслабване. То се превръща в неделима и незаменима част от делника им.

Както всеки активно спортуващ човек знае, екипировката и обувките за тичане са от съществено значение за правилното практикуване на тази дейност. Качествената екипировка ще намали възможността да се разболеете. Специално произведените обувки за тичане ще редуцират схващания, натъртвания и набивания на петите.

Сред най-продаваните мъжки модели за тичане е NIKE FREE RN MOTION FK 2017. Женските модели имат горд представител в лицето на NIKE FREE RN MOTION FK 2017. Не е грешка! Правилно прочетохте. Моделът е един. Колекциите са две – за жени и мъже.

NIKE FREE RN MOTION FK 2017

Ballistic Sport с гордост представя неповторимия NIKE FREE RN MOTION FK 2017. Моделът е удобен и изключително подходящ за интензивни тренировки. Горната част на MOTION FK 2017 е доста лека и е с технология Flyknit за зонално разтягане и прилягане. Към нея е свързан 4-лентов стреч, който позволява моделът да разширява естественото движение на крака. Средната част на маратонката също приляга перфектно от глезена до крака. Благодарение на заоблената анатомична пета се повишава естествения диапазон на движение. Лекотата на модела е придадена от еластичната възглавница, която е осигурена от междинната подметка с ниско профилно инжектиране. Лентата на NIKE FREE RN MOTION FK 2017 е стилна и гарантира по-голяма сигурност при активно и динамично движение.

Професионалистите твърдят...

Моделът на световноизвестния бранд NIKE, FREE RN MOTION FK 2017 е подлаган на различни тестове. Редица професионални атлети са се включили в проучването. Те твърдят, че моделът е невероятно издръжлив и лек, като същевременно осигурява гъвкавост и комфорт.

В онлайн магазина на Ballistic Sport – www.ballistic-sport.com, в раздел Ballistic Week ще откриете актуални спортни екипи и маратонки за тичане от последните колекции на световноизвестните брандове Nike и Adidas на промоционални цени. Заложете на марката и качеството. Спортувайте като професионалистите и се насладете на всеки момент от своята тренировка още днес