„Каква е ролята на маратонките в нашето ежедневие?“ Отговорът на този въпрос е лесен, не е далеч от ума и същевременно е различен, в зависимост от индивидуалния вкус и предпочитания. С една дума, най-общо бихме могли да ги наречем „разнообразни“, „всепроникващи“, „модерни“. Напоследък все по-често маратонките се асоциират с актуалната, търсената и харесваната тенденция от представителите на всяка възраст, и от двата пола. Виждаме ги на спортния терен и в залата за тренировки, обуваме ги за разходка сред природата – в парка или в планината, избираме ги за по-официални поводи, когато все пак искаме да се придържаме към спортно-елегантната визия, която отговаря на ентусиазма и настроението ни.

Настоящата статия е посветена на легендарните маратонки Nike, които през годините са изградили имидж не просто на качествени, красиви и широко разпространени спортни обувки, но и на нещо много повече. Маратонките Nike са също така и преживяване, заплащайки за което, се превръщаш в част от една огромна общност, която обединява хората от всички части на света. Тази общност споделя ценности като мотивация, увереност, активен начин на живот, изпълнено с енергия ежедневие, постигане на успехи.

Маратонките Nike: Вдъхновение и мотивация

„Ако имаш тяло, ти си атлет“, казва един от създателите на маратонките Nike – Бил Бауърман. Нямат значение годините, цветът на кожата, полът, външният вид и мястото, на което си роден и отраснал. Интересуваш се от тенис? Или може би тренираш футбол? Привлича те баскетболът? Бягането е твоята страст? Маратонките Nike те подкрепят във всеки спорт, на който решиш да се посветиш! Сезонът също не е от значение, ако искаш да обуеш удобните маратонки Nike. Летните модели маратонки Nike са от фина материя, с лека подметка и позволяват на крака да диша и да се движи свободно – да релаксира, без излишно натоварване. В дъждовните дни, по-дебелата подметка и естествените водоустойчиви материи на маратонките Nike ще те предпазят от влагата и неприятното чувство на мокрота. Маратонките Nike, предназначени за по-студените дни на годината, запазват краката топли и сухи, без да ги лишават от добре познатия комфорт и удобство. Моделите са разнообразни, дизайните – разноцветни, винаги в крак с модните тенденции, но в същото време – висококачествени и изключително удобни.

Маратонките Nike: Навсякъде около нас и отзиви в Интернет

В американската онлайн платформа Influenster, замислена така, че да служи изцяло в помощ на онлайн потребителите, маратонките Nike получават определения от други потребители, които допълват и обогатяват образа на бранда. „Когато ги нося, сякаш дори не съм обула обувки!“, „Обичам тези обувки…“, „Невероятно е, но издържат толкова много време, а изглеждат така добре“, „…така се уморявам от цвета, че това е единствената причина да си купя нови маратонки Nike“ – тези и още много думи са написани от потребителите в рамките на сайта, а извън него позитивите, обсъждани от потребителите, със сигурност са хиляди. Освен високото качество, дизайна и емоцията, които маратонките Nike предават на своята аудитория, сключените рекламни договори с известни личности от различни среди също спомагат за повишаването на популярността на марката. С маратонки Nike виждаме футболни звезди, като Кристиано Роналдо, Еден Азар и Неймар (Jr.). Компанията подкрепя баскетболистите на Американската баскетболна асоциация (NBA) и Международната баскетболна федерация (FIBA) и има сключени споразумения с легендата и, може би, най-великия баскетболист Майкъл Джордан (който има собствена линия маратонки Nike Jordan) и Леброн Джеймс, както и с голф играча Тайгър Уудс. Най-популярните имена в тениса, които виждаме в облекло и маратонки Nike, са Рафаел Надал, Роджър Федерер, Григор Димитров, Мария Шарапова и Серена Уилямс. Всички те са се доказали през годините и са изградили завидна репутация. Философията на Nike е, че всеки обикновен човек може да се стреми да бъде като тях и да застане наравно, рамо до рамо с тях, обувайки маратонки Nike. Компанията цели да мотивира и вдъхновява всички хора, на глобално ниво, и предава вярата си в потенциала на всеки един от нас по иновативен и незабравим начин, насърчавайки ни винаги да продължаваме устремено напред.

Маратонките Nike: Какви? Къде? За кого?

Няма възраст и пол, за които маратонките Nike да се окажат неподходящи! Различни размери и визии са създадени както за най-малките и по-големи деца и младежи, така и за жени и мъже, прехвърлили тийнейджърските години. Различните модели маратонки Nike ще откриеш и на страниците с продукти на нашия сайт.

В детската секция първо правят впечатление маратонките Nike Star Runner, които комбинират еластичен плат и кожа и обхващат крака в мекия си захват за по-дълготраен комфорт, както и маратонките Nike Free RN, подходящи за малки маратонци на по-къси и по-дълги разстояния, в зависимост от количеството енергия, с която разполагат. Маратонките Nike Huarache Run Drift и маратонките Nike Air Max Zero съчетават мекотата и удобството с градския стил и дизайн, а маратонките Nike Flex Contact са с удебелена подметка и стилна визия, за да подхождат на всеки дневен аутфит. Маратонките Nike Jordan Flight Origin са подходящи за всяка спортна дейност, а тематично биха подхождали най-вече на почитателите на баскетбола – елементът Air Sole омекотява стъпването, за да скачат малките крачета по-високо и да печелят точка след точка. А за летните месеци и игри навън, най-подходящи са маратонките NIKE Sunray Protect 1, 2 с мека подметка, през чиито отвори спокойно да диша детското краче.

Мъжките маратонки Nike, които предлагаме, са насочени към няколко спортни категории, в зависимост от областта на интерес. „Баскетболните“ маратонки Nike от серията Jordan предлагат удебелена подметка и различен дизайн, който можеш да избереш така, че да подхожда на собствения ти стил и комфорт. Независимо дали си започнал да тичаш от онзи ден или вече си професионалист, в раздел „Бягане“ ще откриеш най-подходящата за себе си подметка, степен на мекота и визия на маратонки Nike, за да бъде емоцията от спорта най-пълна, и независимо каква е дължината на направената обиколка, тя да ти донесе максимално удоволствие и удовлетворение. Всички знаем, че футболната настилка на затворените игрища с изкуствена трева изисква по-специфична подметка на маратонките, затова и маратонките Nike се предлагат в разнообразие от модели за момчетата, отдадени на този спорт. За ежедневието можеш да избереш любим модел сред широк спектър от маратонки Nike – от най-класическия за марката модел маратонки Nike Classic Cortez Leather до най-новите маратонки Nike Air Max. Дамските модели маратонки Nike са подходящи за ежедневието, тенис и бягане, като отново се предлагат в разнообразие от характеристики, начини на изработка и дизайн. В случай, че решиш, с твой приятел можете да съчетаете визиите на маратонките Nike, които си купувате, за да изглеждате още по-добре на снимки заедно!

Всеки от нас си поставя различни цели всеки ден. Nike ни насърчава и стимулира да продължаваме в този дух всеки ден! Ако и на теб ти се иска да се присъединиш към голямата общност от почитатели и поддръжници на марката, ти даваме възможност да избереш най-подходящите маратонки Nike, с които да покориш всички върхове, към които се стремиш!

Маратонките Nike: Вдъхновение и мотивация
Маратонките Nike: Навсякъде около нас и отзиви в Интернет
Маратонките Nike: Какви? Къде? За кого?