При създаването на Nike React Sertu, Nike не се стесняваха в използването на React пяна и кой може да ги обвинява за това? През последната година видяхме именно тази пяна, връщаща енергията, в новите модели, а сега и в новия силует, наречен „React Sertu“, който изглежда ще разшири семейството на Nike.

Последният силует React на Nike - Sertu, излезе през септември, миналата година, но и до днес е силно търсен и желан модел.

След като виждахме през по-голямата част от зимния сезон, Nike React Sertu, сега същият модел е готов да направи своето завръщане с още предложения, за да ни вдъхнови и през новата година.
След като Nike пуснаха модела с многоцветни акценти в близкото минало, силуетът, роден от концептуалната колекция THE10TH на Swoosh, решава да върне нещата малко на земята, като стартира десетилетието с много по-чиста версия на модела.

Nike React Sertu “Honeycomb” е вдъхновен от „Пчелна пита“, тъй като съчетава неутралните цветове сиво и мръсно бяло, оттенъци тип нектар, преплетените панели с надпис на обувката, както и на задните подложки.
Като се има предвид кой сезон е можем да кажем, че този модел на Nike е изключително подходящ за предстоящите дни.

Можете да видите наличните модели на Nike React Sertu тук.